Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

ABB Oy, Motors and Generators


Y-tunnus: 0763403-0

Strömbergintie 1 B
00380 Helsinki


Puhelin:
010-2211


ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka pääkonttori sijaitsee Sveitsin Zürichissä. ABB:n palveluksessa on noin 140 000 henkilöä 100 maassa, joista Suomessa noin 5200. Yrityksen osakkeilla käydään kauppaa Zürichin, Tukholman ja New Yorkin pörsseissä.

ABB:n liiketoiminta koostuu viidestä divisioonasta, jotka puolestaan jakautuvat asiakassegmenttien ja teollisuudenalojen mukaan.

Yhtiö perustettiin vuonna 1988, mutta sen historia ulottuu yli 120 vuoden päähän. ABB:n menestystä on ajanut erityisesti vahva panostus tutkimukseen ja kehitykseen. Yhtiöllä on seitsemän tutkimuskeskusta ympäri maailmaa ja panostus ​​tuotekehitykseen on jatkunut kaikissa markkinaolosuhteissa.

Tuloksena on pitkä lista innovaatioita. ABB on kehittänyt tai kaupallistanut monia nyky-yhteiskunnan pohjana toimivia tekniikoita, muun muassa korkeajännitteisen tasavirran siirto pitkillä välimatkoilla sekä mullistavat sähköistysratkaisut laivoihin. Nykyään ABB on maailman johtava teollisuuden moottorien ja taajuusmuuttajien, tuuliturbiinigeneraattoreiden sekä sähköverkkojen toimittaja.

ABB Oy, Motors and Generators toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Automaatiota
  • Teollisuuden kunnossapitopalveluja
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!