Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Brand Factory Finland Oy


Y-tunnus: 0100204-0

Ruukinmestarintie 5-7
02330 Espoo


Puhelin:
010-344200

Faksi:
09-8024158


Brand Factory on Pohjoismaiden johtava brändinrakennuksen ja visuaalisen viestinnän yritys. Meillä on yli 430 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 80 miljoonaa euroa.

Myynti- ja markkinointikonttorimme Pohjoismaissa ja Baltiassa tarjoavat ainutlaatuisen valikoiman  visuaalisen yritysviestinnän ratkaisuja suunnittelusta tuotantoon ja asennuksesta varastointiin. Nykyaikaiset ja tehokkaat tuotantolaitoksemme sijaitsevat  Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja siksi kehitämme jatkuvasti menetelmiemme laatua ja ympäristöystävällisyyttä ISO 140001-, ISO 9001-, PEFC- ja FSC-sertifiointien mukaisesti.

Brand Factory tarjoaa asiakkailleen yritysilmeratkaisut offset-, silkki- ja digipainotuotteina. Palvelemme sekä pieniä että suuria asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Meiltä saat sopivat tuotteet ja oikeat materiaalit aina sopivaan hintaan painomäärästä, muodosta ja formaatista riippumatta.

Brand Factory Finland Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Paino- ja graafiset palvelut
  • Markkinointi
  • Mainostoimistot


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!