Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Cafe Antonius


Y-tunnus: 1301680-2

Mannerheiminkatu 9
21100 Naantali


Puhelin:
02-4351938, 0400-829456


Lilja Ahtiaisen monivuotinen unelma toteutui kun Cafe Antonius avasi ovensa keväällä 1981. Romanttinen kahvilamiljöö, itseleivotut sekä toinen toisistaan herkullisemmat tarjottavat ja juhlava tunnelma aloittivat kokonaan uuden kahvilakulttuurin Naantalissa.

Tänä päivänä Cafe Antonius tunnetaan laajalti koko maassa ja sitä voidaan syystä pitää yhtenä Naantalin matkailu nähtävyytenä. Kahvila tunnetaan erityisesti Aatoksen Unelma - nimisestä marenki-kermakakusta, rinkelimunkeista sekä lukuisista Liljan loihtimista suussa sulavista makeista ja suolaisista paistoksista. Naantalin piparkakkoa unohtamatta.

Tunnelmallinen Charlotta-sali rakennuksen toisessa kerroksessa sopii erinomaisesti pieniin perhejuhliin ja kokoontumisiin. Sekä Charlotta-saliin, että kahvilan yksityistilaisuuksiin asiakas saa toivomustensa mukaisen tarjoilun aina useamman ruokalajin illallisesta keittolounaaseen tai juhlavasta seitsemän sortin ruustinnan kahvipöydästä kotoisaan kahviin ja pullaan.

Pihan tunnelmallisessa Takkatuvassa onnistuvat pienten ryhmien grilliruokailut, kahvitilaisuudet ja illan istujaiset. Kaikissa tiloissa A-oikeudet.

Cafe Antonius toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Kahvilat


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!