Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Cafe Charlotta

Cafe Charlotta


Y-tunnus: 1960215-9

Kauppakatu 16
15140 Lahti


Puhelin:
03-7330313, 040-5118358


Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounasravintola keskellä Lahtea. Ravintolamme sijaitsee kauppakeskus Liikkeessä (Anttilan tavaratalo). Tule Cafe Charlottaan maittavan ruuan, hyvän kahvin ja herkullisten leivonnaisten seuraan. Ystävällinen henkilökuntamme palvelee sinua ammattitaidolla.

Toivomme, että viihdyt seurassamme!

Toimintamme tapahtuu kahdessa kerroksessa, sisääntulokerroksessa on saatavilla kahvia,virvokkeita leivonnaisia sekä noutoruokaa, ruuan voi toki syödä paikanpäälläkin viihtyisästi kauppakeskuksen vilskettä seuraten. Kahvilan toisessa kerroksessa on varsinainen lounas- / Á la Carte-ravintolamme sekä erinomainen valikoima konditoria tuotteita pieneen herkutteluhetkeen.

Olemme myös huomioineet pienet asiakkaamme, tarjolla on lapsille oma Á la Carte-annos sekä leikkinurkkaus yläkerran tiloissamme takaamaan vanhempien ruokarauhan.

Pitopalvelu Charlotasta

Pitopalveluumme kuuluu myös järjestää asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityä juhlapalvelua (häät, ylioppilasjuhlat, syntymäpäivät, hautajaiset, erilaiset teematilaisuudet ym). Ota yhteyttä joko puhelimella, sähköpostilla tai sovi henkilökohtainen tapaaminen, pyrimme vastaamaan toiveisiisi.

Mottomme on:

Oli juhlat missä tahansa pienet tai suuret niin kaikki hoituu!

Cafe Charlotta toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Lounasravintolat
  • Pitopalvelut
  • Kahvilat
  • Ravintolat


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!