Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Design By Katja Martineero


Y-tunnus: 2225521-5

Kärsämäentie 35
20360 Turku


Puhelin:
0400-989293


Parturi-kampaamo, Turku. Huippuammattitaitoinen ja inspiraatiota uhkuva henkilökuntamme palvelee kaikissa kauneuteen liittyvissä asioissa. Meiltä onnistuvat hiukset, meikit, kynnet ja ripsipidennykset. Osana hemmottelua kuuluu liikkeemme hiusten pesupaikan rentouttavat tuolit, jotka antavat lempeän hieronnan keholle ja hetken levähdyksen arjen kiireistä.

Parturi-kampaamo Design By, ei anna ammattitaidon ruostua hetkeksikään, vaan koulutamme ja kouluttaudumme jatkuvasti alan uusilla tuulahduksilla. Asiakkaan tyytyväisyys on meille sydämen asia ja haluamme antaa kokonaisvaltaisella palvelulla lumoavia elämyksiä.

Parturi-kampaamo ja kauneuskeskus DBKM sijaitsee Leaf-centerin vanhassa tehdasmiljöössä.
Avarat, lähes 300 neliön, tilat sijaitsevat entisessä suklaa- ja karkkitehtaassa, josta löytyy myös puistomainen piha suihkulähteineen.
Osoitteemme on Kärsämäentie 35, Turku. Olemme alle 10 minuutin matkan päässä Turun keskustasta ja Kauppakeskus Myllystä. Kauppatorilta pysäkiltä T9 lähtevät paikallisliikenteen bussit 1, 23, 211, 212, 222 ja 231 tuovat joustavasti suoraan parturi-kampaamon eteen. Ilmaiset parkkipaikat palvelevat autoilijoita.

Soita ja varaa aika 0400 989 293!

Design By Katja Martineero toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Parturit & kampaamot


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!