Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

EDUSTUS PUUHA-PETE OY

EDUSTUS PUUHA-PETE OY


Y-tunnus: 2389340-3

Puutarhantie 17
71310 Kuopio


Puhelin:
0500 576490


EDUSTUS PUUHA-PETE OY

Sukat jalkaan ja liikkumaan! Edustus Puuha-Pete maahantuo ja markkinoi laadukkaita sukkia eri käyttötarkoituksiin: X-Action urheiluun, Lenz-Line vapaa-aikaan sekä Staff työhön.
Lisäksi edustukseen kuuluvat tunnetut Elorannan kalastus- ja metsästystarvikkeet.
Palvelemme sinua joustavasti. Kun tilanteet ja tarpeet vaihtuvat, vuodenaikojen sääolosuhteet yllättävät tai haluat nopeasti vauhdittaa myyntiäsi kampanjalla, saat tuotteet meiltä hetitoimituksella.
Mietitkö joskus, mitä asiakkaille liikelahjaksi? Tai promootiolahjaksi? Esim. X-Action urheilusukat ovat haluttuja paketteja. Ne ovat teknisesti korkealaatuisia ja saajalle henkilökohtaisia: eri lajien harrastajille löytyy oma mallinsa.


TUOTTEET:
X-ACTION urheilusukat on suunniteltu eri lajivaatimusten ehdoilla. Yhteistä kaikille malleille ovat teknisesti korkealaatuiset materiaalit: ne ovat kulutuskestäviä, iskuja pehmentäviä ja kosteutta siirtäviä. Sukkien istuvuus on optimaalinen. Nostatex-hopeakuitu tekee sukista antibakteeriset ja hajuttomat. X-Action urheilusukkien hinta-laatusuhde on erinomainen.


TUOTETARJONTAMME:
- Vaellussukat
- Urheilusukat
- Uistimet
- Tekniset urheilusukat ja alusasut
- Aseet
- Kalastustarvikkeet

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME!

EDUSTUS PUUHA-PETE OY toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Vaateliikkeet
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!