Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Elvina Cafe


Y-tunnus: 1892740-2

Yliopistonkatu 15
20100 Turku


Puhelin:
02-5368502 | 044-5446036


Elvina Cafe sijaitsee vanhassa, vuonna 1928 valmistuneessa Maamiesten Kauppatalossa Turun kauppatorin laidalla. Talon upeita, korkeita huoneita kunnioittaen olemme sisustaneet kahvilan samaan henkeen, tavoitellen 1920-luvun kodin tunnelmaa. Ilmapiiri on välittömän ystävällinen ja toivomme, että asiakkaiden olisi helppo piipahtaa levähtämään ja seurustelemaan Elvinan kauniisiin tiloihin.

Herkullisten kakkujen, suolaisten piiraiden, erlaisten kahvi-ja teelaatujen lisäksi tarjoilemme salaatteja ja myöskin lounasruokaa päivittäin. Kaikkea voi hakea luonnollisesti myös mukaan. Kahvilaan on helppo piipahtaa myös isomman ystäväjoukon kanssa, koska meillä on muutamia pöytäryhmiä 8-15 hengelle. Mikäli mahdollista, soittakaa etukäteen, niin teemme Teille varauksen. Mikäli ystävälläsi on merkkipäivä ja haluat tarjota hänelle kahvit, tilaa pöytä etukäteen, niin katamme valmiiksi, näin saadaan tilanteesta vähän juhlavampi.
Lauantaisin kahvila palvelee kello 11-15.

Elvina Cafe toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Kahvilat


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!