Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Etelän Nurmi Oy


Y-tunnus: 0675526-0

Majborginmäki 1
07700 Koskenkylän Saha


Puhelin:
0400-461742


Viheralueet Hetivalmiiksi Siirtonurmella.

Kauniin ja tuuhean nurmikon kasvamista ei enää kannata odottaa. Siirtonurmikon avulla peittyvät suuretkin alueet valmiiksi ruohomatoksi nopeasti ja vaivattomasti.

Siirtonurmi kestää kovaakin kulutusta mutta on yhtä kaunis kesä kesän jälkeen. Tämä sen ansiosta, että siirtonurmikko on saanut kasvaa oikein hoidettuna täysin valmiiksi. Näin se on ehtinyt tulla vahvaksi ja tiiviiksi. Pihanurmikolla voi jo muutaman päivän asennuksesta liikkua ja leikkiä normaalisti.

Siirtonurmikon avulla ei nurmikon teko ole myöskään enää sopivasta kylvöajankohdasta kiinni - asennuksen voi tehdä aina keväästä myöhäiseen syksyyn asti.

Etelän Nurmi Oy:n siirtonurmet kasvatetaan hyväpohjaisessa maassa Loviisan Koskenkylässä Itä-Uudellamaalla. Jos sääolosuhteet kuitenkin niin vaatii, voidaan toimituksen laadun takaamiseksi hyödyntää yhteistyökumppanimme.

Siirtonurmen käyttökohteita ovat mm: Omakoti-, rivi- ja kerrostalojen pihat, urheilu- ja golfkentät, julkiset viheralueet ja teiden pientareet.

Etelän Nurmi Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Viherrakentaminen


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!