Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Flowpark Oy Lappeenranta


Y-tunnus: 2292908-0

Myllysaarenpolku
53100 MYLLYSAARI


Puhelin:
0400 861561


Lappeenrannassa sijaitseva Flowpark on ekologinen, liikunnallinen ja seikkailuhenkinen vapaa-ajankohde.

Flowpark-seikkailuhuvipuistossa voit ylittää itsesi kymmenissä erilaisissa tehtävissä, neljällä eri vaikeustasolla korkealla puiden latvoissa. Flowpark sopii kaikille seikkailumielisille ikään katsomatta. Se sopii niin kaveriporukoille, perheille, työpaikkaryhmille, urheiluseuroille ja kenelle tahansa liikunnallisesta seikkailusta pitävälle. Alle 13-vuotiailla pitää olla turvallisuussyistä aikuinen ohjaaja mukana.

Flowpark Lappeenranta on avoinna kesäkaudella päivittäin. Touko- ja syyskuun aukioloajat kotisivuilla. Muina aikoina suljettu, paitsi ryhmille tilauksesta. Katso tarkemmat aukioloajat Flowparkin www-sivuilta.

Hinnasto:
Päivälippu 22€
Perhelippu 2+2 (2 aikuista ja 2 alle 15-v) 74€
Lisälapset perhelippuun 16€
Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset 19€
Iltalippu klo 18:30-20 15€
Hanskat, turisti 3€/pari


Lippu sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat+kypärän). Kertalippu oikeuttaa käyttämään puiston ratoja rajoittamattoman ajan yhtenä päivänä puiston aukioloaikana. Lipun voimassaolo päättyy, kun luovuttaa varusteet ja poistuu puiston alueelta.
Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa seikkailuun.

Tule Viihtymään!

Flowpark Oy Lappeenranta toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Huvi- ja virkistystoiminta
  • Ohjelmapalvelut
  • Kahvilat
  • Huvipuistot


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!