Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Flowpark Oy Turku


Y-tunnus: 2292908-0

Skanssinkatu 10
20730 TURKU


Puhelin:
0400 864862


Flowpark on kaiken ikäisille tarkoitettu seikkailuhuvipuisto, jossa pääset pitämään hauskaa eri tasoisilla seikkailuradoilla. Puistoon pääsee sisälle ilmaiseksi. Radoille päästäksesi tarvitset kiipelyvarusteet, jotka saat vuokrattua puistosta.

Seikkailuradat on rakennettu puihin 1-20 m korkeuteen. Flowparkkaaja saa käyttöönsä radoilla liikkumista varten asianmukaiset kiipeilyvarusteet.
Flowparkin radoille ei tarvita erityistä ennakko-osaamista. Varusteiden käyttö opastetaan seikkaperäisesti ennen radalle pääsyä ja kiipeilyradoilla toimitaan yksinkertaisten opastaulujen ja värikoodien perusteella.

Katso kauden 2015 aukioloajat kotisivuiltamme. Puisto on varattavissa sopimuksen mukaan ryhmätilaisuuksia varten.

Puistosta löytyy 16 erilaista rataa ja yli 120 tehtävää!

Hinnasto:
Päivälippu 23€
Perhelippu 2+2 (2 aikuista ja 2 alle 15-v) 76€
Lisälapset perhelippuun 17€
Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset 20€
Iltalippu klo 18:30-20 15€
Skidi-rata (3kpl) 15€
Hanskat, turisti 3€/pari

Lippu sisältää seikkailun, alkuopastuksen sekä varusteet (valjaat+kypärän). Kertalippu oikeuttaa käyttämään puiston ratoja rajoittamattoman ajan yhtenä päivänä puiston aukioloaikana. Lipun voimassaolo päättyy, kun luovuttaa varusteet ja poistuu puiston alueelta.
Alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan lupa seikkailuun.


Flowpark on tarkoitettu kaikenikäisille seikkailumielisille – haastetta löytyy niin kaupunkispedelle kuin kokeneelle eräjormalle!

Flowpark Oy Turku toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Huvi- ja virkistystoiminta
  • Ohjelmapalvelut
  • Kahvilat
  • Huvipuistot


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!