Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Hausia Oy


Y-tunnus:

Westendintie 1 B
02160 Espoo


Puhelin:
045-8533533


Ajattelimme rakentamisen uudestaan

Kaavakehitys
-Kaavakehityspalvelumme toimii saumattomassa yhteistyössä asiakkaan ja viranomaisten kanssa. Päämääränä on asemakaavallisesti ympäristöön sulautuva, toimiva kaavallinen kokonaisuus asiakkaiden ehdoilla.

Projektinjohtopalvelut
-Palveluihimme kuuluu ammattitaitoinen projektinjohtopalvelu. Projektinjohtajamme ovat kartuttaneet osaamisensa ja kokemuksensa lukuisissa eri projekteissa ja tuhansissa asunnoissa. Saat kauttamme käyttöösi vuosien varrella luotua toimittaja- ja osaajaverkostoamme.

*Rakennuttamispalvelut
-Tarjoamme palveluna myös rakennuttamispalvelut. Kokemuksemme, osaamisemme ja vahvan verkostomme avulla huolehdimme kohteesi rakennuttamisesta alusta loppuun. Meiltä kannattaa kysyä neuvoa hankkeeseesi jo sen kehittämis- ja suunnitteluvaiheessa.

*Rakentamispalvelut
-Rakentamispalvelumme avulla saat hankkeesi toteutettua ammattitaitoisten ja vahvan etiikan omaavien tekijöiden toimesta. Laaja kokemuksemme antaa mahdollisuuden toteuttaa hankkeesi kustannustehokkaasti.

Kari Kiviluomaan puh. +358 458 533 533 tai kari.kiviluoma@hausia.fi.

Hausia Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Saneeraus
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!