Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

HELPPOKOTI OY

HELPPOKOTI OY


Y-tunnus: 2453772-6

Linnakoskenkatu 28
06100 Porvoo


Puhelin:
09 42834692 , 0458746101


HELPPOKOTI OY
-tarjoamme nopean,helpon ja tehokkaan ratkaisun aina kun tarvitset ammattilaista työhön!

PALVELUTARJONTAMME:

*Kiinteistöhuolto-, remontti- ja rakennustöiden ammattilaisia. Meiltä löydät kaikki ammattilaiset putkimiehistä sähkömiehiin, rakentajiin, urakoitsijoihin ja muihin ammattilaisiin.

*Kaikki palvelussamme mukana olevat yritykset on tarkastettu etukäteen, että heillä on kaikki asiaankuuluvat luvat työtehtävien hoitoon. Löydät kauttamme laadukkaat ammattilaiset työllesi ja saat tarjoukset veloituksetta suoraan yhteistyöyrittäjiltämme.

*Palvelumme on myös hyvin huokea kanava yrittäjille, eikä yhtiöiden tarvitse näin siirtää suuria kustannuksia asiakkailtaan veloittamiin hintoihin. Tehokasta kaikille – eikö totta!

*Meille helppokoti.fi -palvelussa on tärkeää, että löydämme kaikkiin rakennus- ja remonttialan tarpeisiisi luotettavan ja tehokkaan tekijän. Palvelumme tarjoaa nopean, helpon ja tehokkaan ratkaisun aina, kun tarvitset ammattilaista työhön. Helppokoti.fi -palvelu ei luovuta tai myy yhteystietojasi ulkopuolisille tahoille.KYSY TARJOUS!
Löydä parhaat kiinteistöhuolto-, remontti- ja rakennuspalveluyritykset lähialueeltasi.Saat tarjoukset tiedusteluusi sitoumuksetta jailmaiseksi!
SOITA HETI JA KYSY LISÄÄ!

HELPPOKOTI OY toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Rakennusliikkeet
  • Kalusteasennukset
  • Peruskorjaukset
  • Muut palvelut

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!