Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Helsingin Rudolf Steiner-koulun kannatusyhdistys - Understödsföreningen för Rudolf Steiner Skolan i Helsingfors ry / Helsingin Rudolf Steiner-koulu


Y-tunnus: 0202073-4

Lehtikuusentie 6
00270 Helsinki


Puhelin:
09-4777070

Faksi:
09-47770747


Helsingin Rudolf Steiner-koulu on 12-vuotinen yhtenäiskoulu, johon kuuluvat peruskoulu- ja lukioluokkien lisäksi esiluokka 5-6-vuotiaille sekä 13. luokka ylioppilaskirjoituksiin osallistuville. Se tarjoaa valtakunnallisen opetussuunnitelman sisällä oman pedagogisen erityistehtävänsä mukaista pedagogiikkaa. Oppilaiden saamat tiedot ja taidot ovat vertailukelpoiset valtakunnallisten vaatimusten kanssa.

HRSK on Suomen ensimmäinen steinerkoulu. Se perustettiin vuonna 1955. Koulu toimii kahdessa rakennuksessa: Lehtikuusentiellä (Laakso) ja Paraistentiellä (Ruskeasuo). Molemmat rakennukset sijaitsevat kaupungin keskustan ja Keskuspuiston kupeessa, kivenheiton päässä Mannerheimin-, Hämeenlinnan- ja Vihdintiestä.

HRSK:ssa on 30 luokkaa: A-luokat Lehtikuusentien kiinteistössä, C-luokat ja D-lisäluokat Paraistentiellä. Lukuun sisältyvät kaksi esiluokkaa sekä ylioppilaskirjoituksiin osallistuvien luokat. Oppilaita on noin 660 ja pää- tai sivutoimista opettajakuntaa kuutisenkymmentä. 

Suomenkielisen koulun yhteydessä, HRSK:n kannatusyhdistyksen alaisena, toimii ruotsinkielinen B-osasto, Rudolf Steiner skolan i Helsingfors. Ruotsinkielisiä B-luokkia on kaikkiaan neljätoista, oppilaita noin 240 ja opettajia kolmisenkymmentä.

Helsingin Rudolf Steiner-koulun kannatusyhdistys - Understödsföreningen för Rudolf Steiner Skolan i Helsingfors ry / Helsingin Rudolf Steiner-koulu toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Koulut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!