Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Konekomppania Oy

Konekomppania Oy


Y-tunnus: 2394106-5

Katsastustie 12
61800 Kauhajoki


Puhelin:
050 5666155


Konekomppania Oy tuottaa erilaisia ratkaisuja sisäilma ongelmiin, teemme home- ja kosteusongelmien saneerauksia ja desinfiointeja. Tuotteitamme on esimerkiksi Airfloor tuulettuva lattiarakenne. www.airfloor.fi

Lisäksi Konekomppania Oy tekee erilaisia rakennustöitä pienistä korjauksista aina kokonaisvaltaisiin remontteihin saakka, henkilöstöllämme on laajaa osaamista erilaisista rakennusalan töistä.

Teemme julkisivukorjauksia, rappaustöitä, betonikorjauksia ja muita julkisivu korjauksia. Jos etsit urakoitsijaa kysy tarjous!

Markkinoimamme UniqAir ilmapuhdistimet pystyvät poistamaan suurimman osan sisäilman laatua heikentävistä asioista. Puhdistimet mahdollistavat tilan käyttämisen vaikka altistusta olisi tapahtunut, UniqAir ABEK poistaa tehokkaasti sisäilmasta lähes kaikkia partikkelimaisia ja kaasumaisia epäpuhtauksia, kuten pienhiukkasia, homeitiöitä, hajuja, formaldehydia ja haihtuvia (VOC) orgaanisia yhdisteitä.
Lisäksi vanhojen muovimattojen hajoamistuotteet TXIB-yhdisteet sekä 2-etyyliheksanoli saadaan suodatettua sisäilmasta ja tiloissa voidaan oleskella remonttia odotellessa.

Konekomppania Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Purkutyöt
  • Rakennusliikkeet
  • Rappaukset
  • Saneeraus
  • Julkisivurakentaminen ja saneeraus
  • Tasoitetyöt


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!