Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Kouvolan seudun Ammattiopisto


Y-tunnus: 0964971-1

Utinkatu 44-48
45200 Kouvola


Puhelin:
020-61511


Kouvolan seudun ammattiopisto, KSAO on monialainen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain runsaat 3000 nuorta ja aikuista ammatillisessa tutkintoperusteisessa koulutuksessa sekä täydennyskoulutuksessa. Henkilökuntaa KSAOssa on noin 200. KSAO toimii tällä hetkellä neljässä eri toimipisteessä Kouvolan alueella. Oppimisympäristöjä on lisäksi Tiilitiellä ja Anjalassa. Koulutusta keskitetään tulevaisuudessa yhä enemmän Uotinkadun kampusalueelle.
Monipuolisesta tarjonnasta koulutuksia on valittavana yli 60 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa: Humanististen ja taidealojen, Tietojenkäsittelyn ja tietoliikenteen, Luonnontieteiden, Palvelualojen, Terveys- ja hyvinvointialojen, Tekniikan alojen, Maa- ja metsätalousalojen sekä Kaupan, hallinnon ja oikeustieteiden puolelta. Täydennyskoulutukset ja maahanmuuttajille suunnattu koulutus täydentävät tarjontaamme.
Ammattilaisia Käöstä valmistuu vuosittain yli 1000. Ammatillinen koulutus antaa hyvän mahdollisuuden jatko-opintoihin. Ammatillisen perustutkinnon rinnalla on mahdollista suorittaa myös ylioppilastutkinto.

Kouvolan seudun Ammattiopisto toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Koulut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!