Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Kulta- ja Hopeasepänliike Teemu Ypyä Ky


Y-tunnus: 0646411-3

Valtakatu 25
94100 Kemi


Puhelin:
016 221 795, 040 648 7041


Vahva historiamme juontaa juurensa tsaarin ajoilta jolloin Frans Tiura palasi Venäjältä kultasepänopista ja perusti liikkeen vuonna 1897.

Taina Ypyä ja Atle Bergstrom jatkavat käsityöneuvos kultaseppämestari Teemu Ypyän luomia perinteitä.

Tainan veli diplomigemmologi ja kultaseppämestari Teuvo Ypyä tuntee jalokivet. Hänen perujaan on Kemissä sijaitseva Jalokivigalleria ja tuotantoaan siellä oleva alkuperäinen Suomen kuninkaan kruunu.

Teuvo konsultoi tarvittaessa jalokivien asiantuntijana.
Kultasepäntyö on käsityötä parhaimmillaan.

Jokainen koru on tehty alusta loppuun käsityönä eikä työvaiheissa käytetä tietokonemallinnuksia tai tietokonepohjaista sarjatyötä. Jokainen tehty koru on siis uniikki ja ainutlaatuinen jota ei löydy toista samanlaista. Uniikissa korussa on aito käsityön leima jonka arvo säilyy sukupolvelta toiselle.

Jokainen käsityönä tehty koru vaatii hyvää makua, luovuutta, kauneusarvoja ja hyvää kädenjälkeä.

Taidekäsityössä korun valmistus alkaa suunnittelusta. Suunnittelu vaatii taiteellista silmää joten jokainen tehty koru on kuin pieni taideteos.

Uniikkien korujen valikoima liikkeessä on laaja mutta koruja tehdään myös tilauksesta. Tällöin otetaan huomioon asiakkaan toiveet kuten korun valmistuksessa käytettävä materiaali ja väri, tuleeko koru jalokivillä vai ilman ja luonnollisesti myös asiakas saa suunnitella korun itselleen mieleiseksi. Kaikki koruissa käytettävä materiaalit ovat aitoja, myös kivet.
Taidetta edustaa myös Taina Ypyän maalaamat taulut.

Liikkeestä saat uniikkien korujen lisäksi tilauksesta taulun tai muotokuvan.

Ypyä on laadukas lahjaliike ja täyden palvelun kultasepänliike. Niinpä palveluun kuuluu korujen korjaukset, kiillotukset, kaiverrukset ja arvioinnit. Merkkipäiville ja yrityslahjoille on oma valikoimansa. Myynnissä on ranne-, seinä- ja pöytäkelloja, pöytähopeaa, kristalliesineitä ja palkintoja.
Tervetuloa!


Olemme avoinna:
Arkisin 9-17 ja lauantaisin 10-14.

Kulta- ja Hopeasepänliike Teemu Ypyä Ky toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Kultasepät


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!