Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Lappeenrannan lasten ja nuorten kuvataidekoulu


Y-tunnus: 0746168-6

Kehruuhuoneenkuja 8
53900 LAPPEENRANTA


Puhelin:
TOIMISTO: 044-2990554 | REHTORI: 044-2232909


Lappeenrannan lasten ja nuorten kuvataidekoulu


Lappeenrannan lasten ja nuorten kuvataidekoulu aloitti toimintansa syksyllä 1980. Kuvataidekoulu antaa lakisääteista laajan oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta 3-20-vuotiaille lapsille ja nuorille. Opettajina toimivat taidepedagogit ja taiteilijat.

Kuvataidekoulu sijaitsee Lappeenrannan linnoituksessa historiallisesti merkittävällä paikalla. Koulu toimii vuonna 1884 rakennetussa entisessä vankilan sauna- ja pesulatuvassa. Talossa on toiminut vankila-ajan jälkeen mm. kaakaopapupaahtimo. Rakennus päätettiin peruskorjata kuvataidekoulun tiloiksi kaupunginvaltuuston juhlakokouksessa vuonna 1999. Koulu pääsi muuttamaan uusiin tiloihin joulukuussa 2000.

Koulurakennus ja ainutlaatuinen miljöö tarjoavat esteettisesti nautittavan ja virikkeisen opiskeluympäristön, mukä tukee toiminnallisuutta ja yhteistyötä alueella toimivien museoiden, taiteilijoiden ja muiden oppilaitoksien kanssa. Samalla suhde omaan kaupunkiin ja sen historiaan syvenee.

Koulun taustaorganisaatio on Lappeenrannan Taideyhdistys ry.

Toimistomme on avoinna:

ma-pe 9-15

Lappeenrannan lasten ja nuorten kuvataidekoulu toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Koulut
  • Koulutuspalveluja


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!