Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Malmin Fysioterapia Ky


Y-tunnus: 1822911-0

Kirkonkyläntie 8
00700 Helsinki


Puhelin:
09 345 1551


Malmin Fysioterapia on perustettu vuonna 1982. Iloisella ja ammattitaitoisella työryhmällä on useiden vuosien kokemus alalta ja he ovat erikoistuneet fysioterapian eri osa-alueisiin, mikä on asiakkaan etu varsinkin silloin, kun hoitoa tarvitaan laaja-alaisemmin.

Hoitolaitos sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, junalle on n. 200 metriä ja bussipysäkit vieressä, lähellä on hyvät paikoitustilat ja tarvittaessa taksilla pääsee oven eteen. Vaikka sijainti on pääkadun varrella, tilat ovat kuitenkin rauhalliset.

Malmin fysioterapialla on sopimukset KELAn, HUSin, Helsingin kaupungin ja Helsingin kaupungin rintamaveteraanien sekä Valtiokonttorin sotainvalidien kanssa.

Sopimuksen mukaan on myös mahdollista järjestää kotikäynti asiakkaan luona.

Malmin Fysioterapia on FYSI Ry:n sekä Suomen Vodder Lymfaterapeutit jäsen.

Olemme avoinna ma-to kello 9-18, pe kello 9-14 sekä sopimuksen mukaan.

Tiedustelut numerosta (09) 345 1551


Palveluitamme:


- Fysioterapia
- Lymfaterapia
- Vyöhyketerapia
- Klassinen hieronta
- Akupunktiota
- Kela-kuntoutukset
- Veteraanikuntoutukset
- Savihoidot
- Voice massage

Fysioterapia

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen. Malmin fysioterapia tarjoaa ultraääni-, sähkökipu-, pintalämpö- sekä liikehoitoa fysikaalisina hoitoina.

Lymfaterapia

Lymfaterapian päätehtävä on elvyttää imusuonten toimintaa. Lymfaterapian otetekniikka on hyvin kevyttä. Otteet ovat tasaisia ja rytmisiä noudattaen imusuonten omaa supistustoimintaa. Imusuoniston kuljetuskyvyn kasvaessa kudoksissa ja solujen välitilassa oleva nestekuorma sekä valkuaisaineet pääsevät pois kudoksesta ja turvotukset laskevat.

Hieronta

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta.Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset, pääasiassa kuitenkin vaikuttavat vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa. Hieronta sopii kaikenikäisille ennaltaehkäisevänä hoitomuotona eikä siihen tarvita erillistä lääkärin kirjoittamaa lähetettä.

Voice Massage

Voice Massage on hengitykseen ja äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyä klassisen hieronnan ottein. Tavoitteena on poistaa lihasjännityksiä, jotta tarkoituksenmukainen ryhti, liikkuvuus (varsinkin luisen rintakehän ja pallean alueella) sekä yleinen rentous palautuvat. Lisänä voidaan käyttää hengitysharjoituksia ja venytysliikkeitä. Kehotuntemus ja mielen rentoutuminen luo tasapainoisen perustan äänenkäytölle.

Akupunktio

Akupunktio on Kiinassa kehitetty hoitomuoto, joka on tunnettu yli 5000 vuoden ajan. Se on stimulaatiota, joka aktivoi reseptoreita ja/tai tuntosäikeitä, kun erityisiä akupunktioneuloja käytetään iholla. Akupunktiota käytetään lihasjännityksen ja -kipujen poistoon, sekä erilaisten vammojen hoitoon. Se on erittäin hyvä vaihtoehto särkylääkkeille kroonisten kipujen yhteydessä. Akupunktiota annetaan 3-5-12 kerran hoitosarjoina, jossa neulokset aluksi 1-2 kertaa viikossa ja seuraavat viikot kerran viikossa.


Hinnasto:

Fysioterapia ja Lymfaterapia
60 min..............................54 €
45 min..............................51 €
30 min..............................42 €

Hieronta
60 min..............................50 €
45 min..............................44 €
30 min..............................34 €

Voice Massage
60 min..............................60 €
90 min..............................75 €

Akupunktio......................55 €

Hieronta sarja
3x30 min...........................84 €
3x45 min.........................120 €

Lahjakortit myös meiltä

Kotikäynti + 50 %

Teitä palvelevat:

Tytti Sorsa, johtava fysioterapeutti

Marita Jäntti

- fysioterapeutti,lymfaterapeutti

Anne Karppi-Sjöblom

- koulutukseltaan fysioterapeutti

Osmo Alaraudanjoki

- koulutukseltaan hieroja

Riitta Pitkänen

- koulutukseltaan fysioterapeutti

- vastaa akupunktiohoidoista

Kirsi Kyyrä

- koulutukseltaan fysioterapeutti

- vastaa Voice Massage -hoidoista

Malmin Fysioterapia Ky toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Hierojat


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!