Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Manuaalinen terapia Ari Sorjonen


Y-tunnus: 1143456-8

Puutarhakatu 16 B, 4. krs
33210 Tampere


Puhelin:
050-5532377


Olen Ari Sorjonen, entinen SM-tason urheilija ja nykyinen aktiiviliikkuja. Urheiluhierojaksi valmistuin Tampereelta 1989, jonka jälkeen työura aukesi Tamperelaisen lääkäriaseman fysikaalisessa hoitolaitoksessa vastuualueina eri urheilujoukkueiden lihashuolto esim. Ilves-jääkiekko ja -jalkapallo, TPV jne. Ammatinharjoittaja vuodesta 1995. Manuaalisen selkäterapiakoulutuksen sain päätökseen syksyllä 2011.

Hoidan vastaanotollani niin kuntoilijoita kuin SM-tason kilpaurheilijoitakin, mutta suurin asiakaskuntani koostuu työikäisistä erilaisista vaivoista kärsivistä ihmisistä. Toimin kahden ison sairauskassan työntekijöiden sopimushoitajana. Lisäksi monet paikalliset yritykset luottavat palveluihini.

Yli 40 000 hoitoa tehneenä voin luvata, että olet varmoissa käsissä. Käytän hoidoissani tilannekohtaisesti klassista hierontaa, urheiluhierontaa, syvähierontaa sekä manuaalista terapiaa. Pyrin kokonaisvaltaisesti käsittelemään hoidettavan alueen siten, että lihaksisto saadaan aina syvimpiä kerroksia myöten auki sekä parannetaan nivelten toimintaa. Hoito tapahtuu aina asiakkaan tuntemuksia kuunnellen ja se on tehokas, turvallinen ja varma tapa saada jäykimmätkin kudokset auki.

Manuaalinen terapia Ari Sorjonen toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Hierojat


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!