Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Matterhorn Finland Oy

Matterhorn Finland Oy


Y-tunnus: 2607908-7

Haikankatu 5
21200 Raisio


Puhelin:
040 125 0068


MATTERHORN FINLAND OY

Meidän tarkoituksemme on toimittaa markkinoiden parasta hinta/laatusuhde asustevalikoimaa. Asusteemme ovat hyvännäköisiä ja yksilöllisiä, jotka edustavat sinua ja yritystäsi useissa eri tilanteissa.

Matterhorn-mallistot on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista ja ne ovat muodissa niin tänään, kuin tulevaisuudessakin. Asusteiden perusajattelu on, että voit sekä väreillä, että erilaisilla painatuksilla tai brodeerauksilla antaa yrityksestäsi oikealaisen kuvan.

Tuotteita markkinoimme mm. yrityksille ja niiden henkilökunnille valikoitujen liikelahjayritysten välityksellä, sekä nyt myös yksityisille henkilöille vuodesta 2004 lähtien varastomyymälästämme joka sijaitsee varastomme yhteydessä, osoitteessa Haikankatu 5, Raisio.

- YRITYSASUSTEET
- PR-ASUSTEET
- TEKNILLISET ASUSTEET
- VEDENPITÄVÄT ASUSTEET
- TUULENPITÄVÄT ASUSTEET
- HENGITTÄVÄT ASUT
- FLEECE TAKKI
- LIIVIT
- YRITYSTAKIT
- YRITYSVAATTEET

Tuotteemme on tehty kestämään vuosia kovaa kulutusta ja toimimaan erilaisissa ilmasto-olosuhteissa, etenkin silloin kun on kylmää, sateista, lunta ja tuulta. Monet tuotteistamme ovat suunniteltu toimimaan yritysten edustustehtävissä sekä kestämään kovaa työkäyttöä.

Tervetuloa tutustumaan Matterhorn Collection tuotevalikoimaan.

Matterhorn Finland Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Työvaatteet ja -jalkineet
  • Vaatteet ja asusteet
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!