Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

MISA CATERING

MISA CATERING


Y-tunnus: 2639593-6

Asgård 4 B 5
02780 Espoo


Puhelin:
040 585 9286


MISA CATERING

Misa on ravintolaslangia ja tarkoittaa esivalmistelua tai naputtamista siis esimerkiksi vihannesten pilkkomista. Arvostamme lähiruokaa ja pyrimme valmistamaan ruuat sitä kunnioittaen . Luonto on meille kaikille tärkeä ja esimerkiksi raaka-aineiden lähteenä ja visuaalisena elementtinä lähes korvaamaton.

Tarjoamme Sinulle apua perhejuhlien, pikkujoulujen, illanistujaisten, teemajuhlien järjestelyissä tarjoamalla hyvää ja laadukasta ruokaa tilaisuuteesi. Verkkokaupastamme (aukeaa marraskuussa 2014) löydät valmiin valikoiman tuotteistamme, joista voit itse tilata tuotteet ja määrät haluamaasi toimistusosoitteeseen Uudellamaalla.  Lisäksi Verkkokaupastamme löytyy Viikon Ruokalista kotiruokaa, joka kotiovelle toimitettuna saattaa pelastaa kiireisen arkipäivän tai auttaa ruokahuollossa silloin, kun oma toimintakyky on rajallinen. Halutessasi voit saada apua myös teemajuhlien visuaalisen ilmeen rakentamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää tai pyydä tarjous: Sari.Bertula@misacatering.com

 

MISA CATERING toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Catering
  • Juhlapalvelut
  • Pitopalvelut
  • Ateriapalvelut
  • Ruokailupalvelut
  • Muut palvelut

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!