Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Munkkiniemen Hammaslääkärit


Y-tunnus: 0648063-1

Munkkiniemen puistotie 11 A
00330 Helsinki


Puhelin:
09-4774300


Munkkiniemen Hammaslääkärit on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1987. Potilaan kuunteleminen ja hoitaminen kokonaisuutena on meille tärkeää. Suu on oleellinen osa ihmistä; siellä tapahtuvat monet elintärkeät toiminnot kuten syöminen ja puhuminen. Huolellinen suun terveydentilan tarkastus ja hyvä hoitosuunnitelma on meille itsestäänselvyys.

Puhtaasti yksityisenä hammaslääkäriasemana haluamme pysytellä kaupallisten ketjujen ulkopuolella. Täten voimme itse harkita ja päättää mm. aukioloaikamme, taksamme ja materiaalimme.  Myös kustannukset pysyvät kurissa, kun raskaita hallintosysteemejä ei ole. Meillä asiat päätetään paikan päällä. Toimistomaksua emme ole ottaneet käyttöön.

Säännölliset tarkastukset varmistavat sen, että tiedämme koko ajan, mikä on tilanne suussa. Opetamme potilaamme tekemään itse suunsa terveyden eteen sen, mikä on mahdollista tehdä.Näillä keinoilla pystytään yleensä välttämään isot yllätykset hammashoidossa. Myös ruokavalioon annamme neuvoja; tästä pitää huolen ravintovalmentajamme!

Hammaslääkärimme ja suuhygienistimme lähettävät potilailleen henkilökohtaisen kutsun hoitoon säännöllisin väliajoin, mikäli näin sovitaan.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus sekä hammaslääkärin että suuhygienistin hoidosta!

Aukioloaikamme:

ma 8.00-19.00
ti-ke, pe 8.00-16.00
to 8.00-18.00

Munkkiniemen Hammaslääkärit toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Hammaslääkärit


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!