Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Omnia


Y-tunnus: 0502454-6

Kirkkokatu 16
02770 Espoo


Puhelin:
09-231999


Omnia on monialainen ja suuri ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Vuosittain Omniassa osallistuu ammatilliseen koulutukseen yli 10 000 oppijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5000. Vapaan sivistystyön kursseilla kävijöitä on vuosittain yli 50 000 ja kursseja on noin 3000. Aikuislukiossa oppijoita on reilu 2000. Henkilöstömäärä on yli 860.

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian jäsenkunnat ovat EspooKauniainen ja Kirkkonummi. Omnialla on merkittävä rooli ammatillisen koulutuksen alueellisessa ja valtakunnallisessa kehittämisessä. Kansalliset ja kansainväliset yhteistyö- ja sidosryhmäverkostot ovat laajat.

Espoon aikuislukio ja Espoon työväenopisto yhdistyivät Omnian aikuisopiston ja Omnian oppisopimustoimiston kanssa 1.1.2015 aikuisten oppimispalveluiksi. Toiminta on nyt lähempänä myös Omnian ammattiopistoa ja Omnian nuorten työpajoja.

Asiakkaille ja oppijoille tutut palvelut pysyvät, lisäksi uudet oppimispalvelut tarjoavat joustavat mahdollisuudet yhdistää esimerkiksi harrastustoimintaa ja opintoja mielekkäiksi kokonaisuuksiksi.

InfoOmnian monipuoliset ohjaus- ja neuvontapalvelut ovat kaikkien käytettävissä. Palveluneuvojat ja -ohjaajat sekä etsivän nuorisotyön ohjaajat auttavat koulutukseen, uraan ja arjenhallintaan liittyvissä asioissa.

Omnia toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Koulutuspalveluja
  • Koulut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!