Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Oravaisexelent traiding


Y-tunnus: 2470098-4

Kokkolantie 149
66800 ORAVAINEN


Puhelin:
0400340093


Kulla-veneiden perinteet ulottuvat lähes 100 vuotta taaksepäin. Birger Kulla aloitti sivutoimisen veneveistämisen jo 1920-luvulla ja siitä tuli päätoiminen elinkeino vuonna 1945. Alussa veneet olivat puurakenteisia, mutta jo vuonna 1968 materiaali vaihtui lasikuituun. Vuonna 1996 oli sukupolvenvaihdoksen aika, jolloin veljekset Mats ja Tomas astuivat peräsimeen. Vuoden 2012 talven aikana tehtiin organisaatiomuutos jossa uusi omistaja tarttui ruoriin. Veljekset Kulla jatkavat myös uusien X-ellent veneiden valmistus- ja kehittämistehtävissä.

Kun käyt pohjalaisessa pienvenesatamassa näet varmasti Kulla-nimisiä veneitä jopa 60-luvulta asti. Tämä takaa että veneemme kestävät, ei pelkästään teknisesti, vaan myös muotoilu on kestänyt ajan koettelemukset. Tämän päivän X-ellent veneet ovat sekä turvallisuuden että ominaisuuksiltaan kehitettyjä versioita jo pitkään hyviksi todetuista Kulla-veneistä. Voit hankkia oman X-ellent veneen Oravaisten X-ellent Shopista.


Tarjoamme runsaan valikoiman veneilyyn liittyviä lisävarusteita ja oheistuotteita, kaikki valikoituja tuotteita tunnetuista alantukkuliikkeistä.

X-ellent Shop aukioloajat:
Arkisin klo. 12-17
Lauantaisin SULJETTU

Oravaisexelent traiding toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Erikoismyymälät
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!