Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Oulun Viestintätaito Oy


Y-tunnus: 0892687-9

Ojakatu 2
90100 Oulu


Puhelin:
0400-683257


Oulun Viestintätaito Oy toimittaa asiakas-, henkilöstö- ja tiedotuslehtiä avaimet käteen-periaatteella eli koko lehtiprosessi hoituu tätä kautta vaivattomasti. Ideoimme, kirjoitamme artikkelit, hoidamme valokuvaukset, suunnittelemme ulkoasun ja huolehdimme lehden painatuksesta.

Oulun Viestintätaito Oy on perustettu vuonna 1992. D&B Finland Oy on myöntänyt yritykselle korkeimman AAA-luottoluokituksen. Yrityksen perustajalla, Armi Lahdenkaupilla, on yli 25 vuoden kokemus lehtienteosta. 

Toimittamamme lehdet syntyvät aina yhteistyössä lehden julkaisijoiden kanssa - hyvä lopputulos on aina yhteistyön tulos. Meidän tehtävämme on luoda tuotteesta asiakkaan näköinen ja herättää lukijoiden kiinnostus.

 

Asiakasyrityksemme toimivat hyvinkin erilaisilla toimialoilla. Koska asiakkaat ovat erilaisia, myös toteuttamamme lehdet ovat persoonallisia niin visuaalisesti kuin toimituksellisestikin. Jokainen julkaisu on asiakkaan näköinen, mutta samalla siinä näkyy raudanluja ammattitaito. 

Oulun Viestintätaito Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Paino- ja graafiset palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!