Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Petra Lindberg


Y-tunnus: 2110147-6

Sikurimyllyntie 4 B 4
00640 Helsinki


Puhelin:
044-2829445


Lauluilla ja musiikilla on uskomaton vaikutus ihmiseen. Yksi muistaa, mikä laulu radiossa soi, kun lapsi syntyi. Toinen taas, minkä laulun tahtiin tanssittiin ensimmäisillä treffeillä. Suuressa surussa laulu voi antaa voimia jaksaa eteenpäin.

Toivoisin, että jokainen löytäisi laulun elämänsä tilaisuuksiin: onneen, iloon tai suruun.
Voit tilata minut laulamaan tunteella ja taidolla elämäsi herkkiin hetkiin pääkaupunkiseudulla.

Minulla on vankkaa kokemusta karaokelaulamisesta ja karaokeiltojen vetämisestä.Toiveiden mukaan soitan myös mielelläni haitarilla vanhaa tanssimusiikkia ja kansanmusiikkia.

JUHLATILAISUUDET:

Karaoke

Voin tulla soittamaan juhlatilaisuuksiin joko karaokelaitteilla, dj:nä tai yhdistettynä molempia. Toivomiasi kappaleita voin laulaa säestäjän tai taustanauhan kanssa.

Karaokelaitteilla voi koota todella monipuolisen musiikillisen tarjonnan juhliin. Nykyaikainen karaoke voi olla perinteistä ns. "perusokea" kuin myös etukäteen harjoiteltuja, taidokkaita ohjelmanumeroita. Juhlien luonnetta voi kätevästi ohjata haluttuun suuntaan taustamusiikilla.

Karoaokejuontaja on luonnollisesti paikalla koko illan ja voi tarvittaessa juontaa muunkin juhlan kulkua. Mikrofonit ovat pääsääntöisesti langattomia (2-3 kpl) ja ovat käytössä muuhunkin ohjelmaan . Käytettävissä oleva levystö on monipuolinen.

Esimerkki:

Vieraiden saapuessa soi taustamusiikki.

Alkuillasta voi olla tanssia etukäteen sovittujen kappaleiden soidessa tai voin laulaa taustamusiikkia ennalta valittujen kappaleiden mukaan.

Ohjelmanumerona minä (tai kenties joku muu) voi esittää lempikappaleesi koko juhlaväelle.

Loppuillasta karaoke ja cd:ltä soitettava musiikki soivat sulassa sovussa.

Haitari

Toiveiden mukaan soitan myös haitarilla vanhaa tanssimusiikkia ja kansanmusiikkia.

MUISTO- JA SIUNAUSTILAISUUDET:

Muisto- ja siunaustilaisuuksissa oikein valitulla musiikilla on suuri merkitys. Musiikkia
voisi kutsua tilaisuuden sieluksi. Kanttorin säestyksellä voin laulaa kirkossa tai siunauskappelissa etukäteen toivottuja kappaleita. Suosituimpia lauluja ovat olleet esim. "Ota hänet vastaan", "Täällä pohjan tähden alla", "Herra, kädelläsi", "Olen kuullut on kaupunki tuolla" ja "Adagio".

Muistotilaisuuteenkin on usein mahdollista saada kanttori soittamaan, mutta voin tuoda mukanani myös oman säestäjän, joka voi säestää esim. kitaralla tai pianolla.

Petra Lindberg toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Musiikkipalvelut
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!