Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Pirjo Tukkiniemi-Palvelut


Y-tunnus: 2100145-9

Nokelantie 40 as. 6
90150 Oulu


Puhelin:
040-5457330


Pirjo Tukkiniemi-Palvelut tarjoaa monipuolisia palveluja kotiin Oulussa ja sen ympäristössä. Asiakaskuntamme koostuu elämän eri tilanteissa apua tai tukea tarvitsevista perheistä, vanhuksista, sairaista, vammaisista.

Tarjoamme siivouspalvelua, kotipalvelua, valmistamme kotiruokaa asiakkaan kotona ja avustamme asioinnissa. Sairaanhoitaja, sosionomi ja lähihoitajat vastaavat kotisairaanhoidosta. Kaikki hoitotyöhön osallistuvat työntekijät ovat suorittaneet lääkehoidon lisäkoulutuksen, ja kaikilla hoitajilla on lääkärin myöntämä lääkelupa. Teemme myös omaishoitajan sijaisuuksia.

Palvelun sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti asiakkaan nimeämien läheisten kanssa yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Hoito- ja palvelusuunnitelma ohjaa kaikkea hoito- ja hoivatyötämme. Työntekijämme tekevät asiakkuuden alussa maksuttoman kartoituskäynnin.

Myös hiustenleikkausta kotikäynnillä, soita ja kysy lisää!

Pirjo Tukkiniemi-Palvelut toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Siivouspalvelut
  • Kotisairaanhoito
  • Kotisiivous
  • Hoivapalvelut
  • Parturit & kampaamot


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!