Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Pohjois-Kymen Musiikkiopisto


Y-tunnus: 0214632-9

Varuskuntakatu 11
45100 Kouvola


Puhelin:
045-2652508


Pohjois-Kymen musiikkiopisto on yksityinen, Suomen suurimpiin musiikkioppilaitoksiin kuuluva taiteen perusopetusta antava alueopisto. Opiston sijaintikunta on Kouvolan kaupunki, muut osakaskunnat ovat Iitin ja Luumäen kunnat. Opetusta annetaan kaikissa osakaskunnissa sekä useissa toimipisteissä eri puolilla Kouvolaa.

Oppilaita Pohjois-Kymen musiikkiopistossa on kaikkiaan noin 1200, työntekijöitä noin 80. Opetusta annetaan yli kolmessakymmenessä eri instrumentissa musiikkileikkikoulussa, perus- ja opistotasolla sekä aikuis- ja avoimella osastolla. Aineryhmiä opistossamme on kaikkiaan kahdeksan, minkä lisäksi oppilaat voivat osallistua oopperatoimintaan ja yhteismusiikkiin lukuisissa orkestereissa ja pienyhtyeissä.

Pohjois-Kymen musiikkiopisto toimii yhteistyössä toiminta-alueen koulujen kanssa, ja vuonna 1992 on aloitettu nuorisoasteen koulutuskokeilu lukioissa. Tässä kokeilussa musiikkiopiston oppilaat voivat korvata lukion oppimäärää musiikkiopiston solististen aineiden sekä musiikin perusteiden tasosuorituksilla.

Opetuksella tuetaan tavoitteellista musiikin harrastusta ja oppilaan kokonaisvaltaista kehitystä yksilönä ja ryhmän jäsenenä. Opetuksen kehittämistä ohjaavat myös muutokset ja tarpeet kansainvälisessä kehityksessä. Oppilaitos toimii yhteistyössä muiden oppilaitosten ja kulttuurielämän kanssa niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla.

Lue lisätietoja kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Pohjois-Kymen Musiikkiopisto toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Musiikkipalvelut
  • Koulut
  • Koulutuspalveluja


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!