Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Seutulan VPK


Y-tunnus: 2017065-6

Katriinantie 71
01760 Vantaa


Puhelin:
040-8472117, 050-5609778


Seutulan VPK:n nimi on lyhyempi käyttönimi palokunnan nimestä. Virallinen nimi on Seutulan ja Ripukylän Vapaaehtoinen Palokunta - Sjöskog och Ripuby Frivilliga Brandkår r.y.

Palokunta toimii palokuntasopimuksen mukaisesti osana Keski-Uudenmaan pelastuslaitosta. Tämänhetkinen sopimus määrittää palokunnan reservipalokunnaksi. Tehtävien hoitoa varten palokunnalla on käytössään sammutusauto.

Jo sata vuotta täyttänyt palokunta on virallisesti aloittanut 31.12.1910 läänin kuvernöörin hyväksyttyä yhdistyksen lähettämän anomuksen. Yhdistys oli perustettu jo hieman aiemmin, 8.5. 1910 ja palokuntatoimintaa on ollut siitä lähtien.

Palokunnan tavoitteena on säilyttää yhdistyksen toiminta tulevaisuudessakin. Yhdistyksen tehtävänä on ylläpitää operatiivista toimintaa, palokuntanaisten toimintaa, nuoriso-osastoa ja ylläpitää palokunnan omistamaa kiinteistöä.

Palokunnantalo on toiminut olemassaolonsa aikana monien ja monenlaisten tapahtumien pitopaikkana.

Palokunta vuokraa tiloja erilaisiin tilaisuuksiin, esim;

  • merkkipäivät, esim. syntymäpäivät
  • häät
  • kokoukset mm. yhdistykset ja yritykset
  • muistotilaisuudet
  • muut juhlatilaisuudet

Mikäli olet varaamassa tilaisuudellesi pitopaikkaa, soita numeroon
050 560 9778.

Seutulan VPK toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Juhlapalvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!