Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Sport Catering


Y-tunnus: 2630475-8

Lääkärikatu 3
00250 Helsinki


Puhelin:
0408232264


Sport Catering on catering- ja juhlapalveluiden mestari. Juhlien järjestäminen alkaa hyvästä suunnittelusta ja teemaan sopivasta tarjoilun ideoinnista. Me loihdimme ainutlaatuiseen juhlaasi herkullisen menun sekä tuomme juhlapaikalle ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökunnan. Saat myös opastusta sopivan juhlapaikan valintaan.

Meille on tärkeää se, että vieraasi viihtyvät – onnistuneen yritystilaisuuden suunnittelu tehdään huolella ja toiveidesi mukaan. Vuosien varrella monet yritykset ja urheilujoukkueet ovat luottaneet rautaiseen catering-osaamiseemme. Voit järjestää kanssamme erikokoisia yritystilaisuuksia aina muutaman hengen kokouksesta jopa 5000 henkilön massatapahtumaan.

Sport Catering järjestää myös kotisi juhlat, kuten merkkipäivät, häät, ristiäiset, rapujuhlat, puutarhakutsut tai vaikkapa kaveriporukan grillibileet, huolellisesti ja hyvällä meiningillä.

Yritystapahtumissa yhteistyökumppanimme on Music Nova.

Sport Catering toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Juhlapalvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!