Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Sweetdecor Oy


Y-tunnus: 0903845-1

Pallaskero 4
01280 Vantaa


Puhelin:
0405426407, 0405456407, 093920626


Valmistamme käsityönä marsipaanifiguureja, sokeritöitä ja erilaisia kakunkoristeita. Valikoimamme on laaja ja asiakkaan toivomuksesta valmistuu myös tilaustyönä erikoistuotteita kuten hääpareja, eläinhahmoja, merkkipäiväkoristeita ja jopa kakut juhliin.

Voimme luoda koristeen yrityksesi logosta tai tuottaa sokerisen ruusun jokaiselle asiakkaallesi. Mahdollisuudet ovat rajattomat ja ideoinnissa voimme tehdä yhteistyötä!

Valikoimastamme löytyy joka juhlaan ja pyhään koristeet ja tuotteet. Jouluksi piparkakkutaloja ja erikoiskoristeltuja suuria pipareita sekä marsipaanitonttuja -joulupukkeja ja -enkeleitä sekä tietenkin marsipaanipossuja. Pääsiäiseksi marsipaanitipuja -pupuja ja -munia. Unohtamatta Ystävänpäivää, Halloweenia, ylioppilasjuhlia, ristiäisiä, rippijuhlia ja kaikki muut merkittävät päivät ja arjen kohokohdat.

Sweetdecor Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!