Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

SX Rakennus Oy


Y-tunnus: 1008398-9

Niemenmaantie 12-14 A
33960 Pirkkala


Puhelin:
0400-740306


SX-Rakennus on pirkanmaalainen rakennusalan yritys. Toimintamme käynnistyi jo vuonna 1995 ja koko olemassa olomme ajan olemme vaalineet toiminnassamme yhtä kultaista periaatetta; laadusta ei tingitä. Koskaan. Pienenä yrityksenä pystymme tuottamaan asiakkaan tarpeita vastaavia urakoita laidasta laitaa. Kokemuksemme rakennuslalata takaa sen että voimme aidosti tarjota asiakkaille kaikki rakennuslalan palvelut leikkimökistä piippuun ja laatoituksesta huvilan rakentamiseen. 

Pääsääntöisesti asiakkaamme ovat kotitalouksia, joille toteutetaan remontteja laidasta laitaan. Tarvittaessa toimimme myös aliurakoitsijana rakennusalan isoille pojille. 

Kotipaikamme ollessa Tampere, joten pääsääntöisesti kohteemme ovat Tampereella sekä Pirkanmaalla. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta että lähdemme myös pidemmälle tarpeen vaatiessa. 

Mikäli tarvitset rehellistä rakennusosaamista ja arvostat että sovitusta pidetään kiinni, ota yhteyttä!

SX Rakennus Oy toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Rakennusliikkeet
  • Remonttipalvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!