Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

T:MI SISKO P

T:MI SISKO P


Y-tunnus: 1593561-8

Levälahdentie 91
51200 Kangasniemi


Puhelin:
040-7311918


T:MI SISKO P
-uniikit unisiepparit & korut


Valmistan unisieppareita ja koruja tilaustyönä.Kahta täysin identtistä työtä en tee, mutta toki läheisiäkin sisarusversioita.
Kotiivuiltani löytyy kuvia sekä tietoa tekemistäni maataivas-tuotemerkkiin kuuluvista unisieppareista ja koruista.Nähtävillä on kuvia jo toimitetuista töistä. Myynnissä olevat korut ja siepparit löytyvät Myytävät tuotteet -linkin takaa. Mallisto elää koko ajan, joten uutuuksia tulee aika ajoin, joten ota yhteyttä mikäli löydät kuvista jotain mikä kiinnostaa!
Töitäni on nähtävillä myös vanhassa blogissani maa ja taivas.*MITÄ OVAT UNISIEPPARIT?
Unensieppaajat ovat lähtöisin Amerikan alkuperäiskansojen mailta. Ojibwa (Chippewa) heimo uskoi, että ilma on täynnä hyviä ja pahoja unia. Kun unensieppaaja roikkuu sänkysi yllä, se liikkuu vapaasti yön ilmassa ja sieppaa unet, kun ne kulkevat sen ohi. Hyvät unet löytävät tiensä siepparin keskustan läpi, mutta pahat unet eksyvät ja jäävät kiinni verkkoon ja tuhoutuvat ensimmäisten aamun valon säteiden aikaan muuttuen kastepisaroiksi ja valuvat sulkia pitkin maahan. Niinpä heimon lapsien vuoteiden ylle ripustettiin unensieppaajia karkoittamaan pienokaisten pahat unet.
Unisieppareiden tekeminen on varsin terapeuttista puuhaa ja siten jokaiseen tekemääni sieppariin varastoituu paljon hyvää mieltä vastaanottajaa varten. Hyvän mielen tuojan voi ripustaa myös muualle kuin makuuhuoneeseen; paras paikka olisi ikkunan läheisyydessä, jolloin valon säteet pääsevät välkehtimään helmien ja kristallien läpi lisäten sisustuskorujen kauneutta.


Kauniita valonsäteitä katsellessa on mukava koota ajatuksiaan ja varastaa hetki aikaa omille mietteille!OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ TUOTTEISTAMME!
TERVETULOA TYYTYVÄISEEN ASIAKASKUNTAAMME


*******************************************************************

T:MI SISKO P toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Muut palvelut
  • Taiteellinen luominen
  • Korut ja asusteet
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!