Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Työpajateatteri Taivaltajat


Y-tunnus: 1928334-6


40740 Jyväskylä


Puhelin:
0503375167


Työpajateatteri Taivaltajat on draamaopettajista koostuva ammattilaisryhmä, jotka ovat erikoistuneet erityisesti soveltavan draaman (mm. työpajateatteri) käyttöön kaiken ikäisille ja monille tahoille. Kaikki ryhmän jäsenet ovat suorittaneet draamapedagogiikan opintoja Jyväskylän yliopistossa tai Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Ryhmään kuuluu luokanopettaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, kielten opettajia, puheviestinnän kouluttajia, nuoriso-ohjaaja ja tutkija.

Työpajateatteri Taivaltajat tuottaa ratkaisukeskeisiä ja luovia välineitä yritysten, yhteisöjen ja koulujen tarpeisiin. Tarjoamme kokonaisvaltaisia keinoja käsitellä sosiaalisen maailman ongelmatilanteita ja kehitystarpeita, joiden avulla työyhteisön toimintaa voidaan tehostaa. Monipuoliset työskentelytavat ovat sosiaalisia, luovia ja dynaamisia. Toteuttamamme soveltava draama hyödyntää teatterin muotoja ja työtapoja muuten vaikeasti käsiteltävien asioiden tutkimisessa ja ratkaisemisessa. Työskentelytavat syventävät yksilön ja yhteisön välistä suhdetta. Ne antavat mahdollisuuden käydä turvallisesti läpi erilaisia tilanteita, laajentaa näkemystä ja täten lisätä itsetuntemusta. Tuloksena on innovatiivisempi, iloisempi ja toimivampi työyhteisö sekä eheämpi, rohkea yksilö.Työpajateatteri Taivaltajat
Marianna Räsänen
p. 050-3375167
marianna.rasanen(at)gmail.com

Työpajateatteri Taivaltajat toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Muut palvelut
  • Teatteri

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!