Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

VKV Service Ky


Y-tunnus: 2447564-1

Koukkarintie 20
61100 Peräseinäjoki


Puhelin:
0400892607


Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

VKV Service KY on AD-ketjuun kuuluva korjaamo Peräseinäjoella. Korjaamon myymälätiloissa on runsas varaosamyyntivalikoima ja lisäksi AEG Electroluxin ja Rosenlewin kodinkonemyynti, jotka edullisen hinnan lisäksi kuljetetaan haluttaessa kotiin veloituksetta. Myymälän tarjontaan kuuluu myös kotimainen luontaiskosmetiikka koko perheelle.

Korjaamossa hoituu kaikki autojen korjaukseen liittyvä, muun muassa ilmastointihuollot, autojen vikakoodien lukemiset ynnä muut määräaikaishuollot, niin uusille kuin vanhoillekin autoille. Korjaamossa toimii kolme vakituista ja yksi osa-aikainen työntekijä. Korjaamolla on korkeatasoinen ammattihenkilökunta ja kilpailukykyinen tuntiveloitushinta.

Liike on perheyritys, jota pyörittävät isä ja poika, Kari ja Ville Viitasaari. Yrityksessä yhdistyy molempien omistajien edellisten töiden osaaminen. Kari on toiminut yrittäjänä ja myyjänä, ja kodinkoneet ovat sitä kautta tuttuja. Ville on toiminut koko nuoren ikänsä autonasentajana. Autojen tuunaus ja entisöinti on ollut takavuosina myös heidän yhteinen harrastuksensa. Yritys on perustettu joulukuussa 2011.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TOIMINTAAMME JA TUOTTEISIIMME!


Yhteystiedot:
VKV-SERVICE
Kärjentie 3
61100 Peräseinäjoki
06-4174770
kari.viitasaari(at)netikka.fi.

VKV Service Ky toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Autokorjaamoja
  • Autojen varaosia
  • Myyntipalvelut
  • Muut palvelut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!