Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Sipoon Kansalaisopisto

Sipoon KansalaisopistoOpistossa voit lisätä tietojasi ja taitojasi, kouluttaa itseäsi ja rikastuttaa vapaa-aikaasi. Opetus tapahtuu joko suomen- tai ruotsin kielellä, tai kurssit ovat kaksikielisiä. Kurssit ovat avoimia kaikille koulutustaustasta riippumatta. Sipoon opisto on osa kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut -yksikköä. Opistoa ylläpitää Sipoon kunta ja opetusta valvoo Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Sipoon opiston tavoitteena on olla alueen opistojen halutuin. Vahvuuksiamme ovat kaksikielisyys, joustavuus ja tekemisen tahto. Tuemme yksilöiden kehittymistä ja kykyä toimia erilaisissa yhteisöissä kannustaen elinikäiseen oppimiseen. Olemme ylpeitä hienosta, ennakkoluulottomasta ja aidon kaksikielisestä opistostamme ja haluamme kehittää toimintaamme jatkossakin palvelemaan paremmin kaikkia asiakasryhmiämme. Siihen tarvitsemme sinua, hyvä lukija. Kerro meille kurssi-ideasi, osallistu kurssille, anna risuja ja ruusuja tai tule meille tuntiopettajaksi jakamaan omaa osaamistasi.

Olet lämpimästi tervetullut!

Sipoon Kansalaisopisto toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Kansalaisopistot


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!