Suomentietokanta.fi

Hakupalvelun avulla löydät yritysten ja yhteisöjen tiedot nopeasti ja vaivattomasti. Voit hakea tietoja vapaalla hakusanalla tai valita hakuun kuntakohtaiset yritykset ja yhteisöt.

Tanssikoulu 1st Step

Tanssikoulu 1st Step


Y-tunnus: 2032553-1

Palstakatu 7-9 Käräjäoikeustalon 2.kerros
11100 Riihimäki


Puhelin:
040-7303995


Tanssikoulu 1st Step on perusopetusta antava yksityinen tanssikoulu, joka on toiminut vuodesta 2006. Tanssin perusopetus on tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää opetusta. Tanssinopetuksen tehtävänä on tukea oppilaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Tanssikoulu tarjoaa oppilaille onnistumisen iloa, oppia työskentelemään itsenäisesti ja yhdessä toisten kanssa sekä ryhmässä.

Tanssikoulussa opettavat ammattitaitoiset opettajat, oman laijnsa ammattilaiset. He ovat opettaneet monissa eri kouluissa ja osaavat tukea oppilaan aktiivista ja tavoitteelista oppimista.

Tanssikoulu osallistuu valtakunnallisiin kilpailuihin, SM- sekä MM-kilpailuihin sekä muihin kansainvälisiin kilpailuihin, joissa koulu on menestynyt hyvin.

Tanssikoulun toiminnan kohokohdat ovat joka vuosi uudet, tuoreet ja erilaiset joulu- ja kevätnäytökset. Näytöksissä jokainen oppilas pääsee saamaan esintymiskokemusta.

Koulussa järjestetään paljon erilaisia kursseja, joissa opettavat kansanvälisesti tunnetut opettajat. Kurssit monipuolistavat ja kehittävät tanssinopetusta.

Tanssikoulu 1st Step on Suomen Tanssioppilaitosen Liiton (STOPP ry-n) jäsen.

Tanssin iloa ja hyviä elämyksiä tanssin parissa toivottavat
Dany ja muut opettajat

Tanssikoulu 1st Step toimii seuraavilla toimialoilla:

  • Koulut


Tehosta yrityksesi näkyvyyttä lisämainonnalla!